Archive of ‘Kesihatan Anak’ category

Filem Wajib Ditonton Oleh Semua Termasuk Orang Bisnes Online

Filem atau drama yang memberi kesan positif dalam hidup saya ada banyak. Cuma kebanyakannya yang lama-lama la. 😊     Saya ni sebenarnya jarang tengok tv. TV kat rumah tu lebih banyak tengok saya daripada saya tengok dia.hehe   So, kalau tanya drama memang susah sikit la nak pilih. Kalau filem ok sikit kot. 😊 […]

Testimoni Nutriferon Shaklee – Chicken Pox Cepat Kering Dan Kurang Rasa Gatal

Chicken Pox cepat kering dan kurang rasa gatal”. Pn Aryn, Sabah.   Seronok baca perkongsian pengalaman amalkan Nutriferon Shaklee oleh salah seorang pengguna produk shaklee. Mula-mula dapat tau anak-anak kecil beliau dan suami kena chicken pox, Puan Aryn memang risau.   Ye la hati mak mana tak risau tengok anak-anak kecil dan suami tersayang kena […]

Set Anak Pintar Shaklee – Persiapan Nutrisi Untuk Anak Kembali Ke Sekolah

Alhamdulillah. Semua persiapan persekolahan anak-anak dah siap. Tinggal buku je yang masih tak lengkap sebab takde stok 😅   Dina dan Syahmi pun dah tak sabar nak ke sekolah. Rindu dengan kawan-kawan dan cikgu la tu. Hihi Oh ye, selain daripada kelengkapan sekolah tu semua, jangan lupa persiapan nutrisi untuk anak korang ye 😉 Sebagai […]

Omega Guard Shaklee – Vitamin Shaklee Kegemaran Anak Saya

Anak-anak saya yang berdua ni memang peminat setia Omega Guard Shaklee. Pantang nampak, diorang mesti mintak 😅     Kiranya ni memang top list vitamin shaklee kegemaran anak saya yang berdua ni la.hehe   Pernah beberapa kali budak berdua ni menangis tapi bukan serentak la. Masa yang berbeza. Beria-ria menangis, ingatkan sakit ke apa.   […]

1 2