Archive of ‘Internet Business’ category

9 Ciri-ciri Orang Berjaya Yang Wajib Ada Pada Semua Orang Bisnes

Kalau korang perasan orang berjaya selalunya ada ciri-ciri yang sama. Kalau tak percaya cuba korang study sikit amalan yang diorang buat. Maksudnya dari rutin harian diorang, cara diorang berfikir dan bertindak, apa yang diorang selalu tekankan etc. Mentor saya selalu pesan, kalau nak berjaya kena ikut mentor yang dah terbukti berjaya. Ikut semua ciri-ciri orang […]

Tips Pilih Bisnes Online Untuk Tambah Pendapatan Keluarga

Dalam keadaan ekonomi yang semuanya serba mahal macam sekarang, kalau setakat berjimat je memang tak cukup. Sebab tu ramai yang pilih bisnes online.       Golongan surirumah pun digalakkan untuk buat bisnes online untuk tambahkan pendapatan keluarga.   Menteri pun suruh rakyat buat 2 kerja kan. Sebab tu la kakitangan kerajaan pun dah dibenarkan […]

Tips Berjaya Dalam Bisnes

Orang selalu kata, aku ni tak sesuai buat bisnes. Mungkin sebab takde darah bisnes kot 😅   Nak bisnes tak perlu tunggu ada tujuh keturunan buat bisnes baru kita boleh buat ye.hihi Semua orang boleh buat bisnes dan boleh berjaya. Tapi ada la caranya 😉 Jom saya kongsikan tips berjaya dalam bisnes. 5 Tips Berjaya […]

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Yang Nak Buat Bisnes Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

Sebagai leader shaklee yang fokus bisnes shaklee online, Ahli Shaklee yang daftar ahli shaklee di rangkaian kami akan dapat pelbagai manfaat tanpa perlu tunggu sampai dapat berjumpa dengan saya face to face.   Kiranya bila korang daftar ahli shaklee je korang dah layak dapat semua yang korang perlukan untuk buat bisnes shaklee.   Antaranya ialah […]

1 2 3 7