Archive of ‘Essential Nutrition’ category

Kerap Jatuh Sakit? Kuatkan Sistem Imun Dengan Immune Booster Shaklee

Asyik Sakit? Ala, ubat kan hado 😉 Haa, siapa yang macam tu? Cuba angkat tangan. Kalau ada tandanya korang perlukan Immune Booster Shaklee untuk kuatkan sistem imun badan yang terjejas dek serangan radikal bebas tu.   Elleh, tak mengaku konon. Saya tau mesti ada yang species macam tu punyalah 😅 Saya pun macam tu jugak dulu. […]

Vitamin C Shaklee Sustained Release yang terlajak laris

Berita baik buat semua yang menunggu sekian lama akan ketibaan Vitamin C Shaklee Sustained Release. InshaaALLAH jika tiada aral Vitamin C Shaklee akan menemui anda selepas perayaan Aidil Adha ini. Sehubungan itu kami nak share sikit berkenaan Vitamin C secara general.   Semoga meningkatkan kefahaman pembaca dan menambah info berkenaan kepentingan Vitamin C untuk kesihatan […]

Shaklee Lecithin

Kolina merupakan satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf.  Soya lecithin merupakan sumber utama kolina. Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi  daripada kacang soya. Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.   Dapatkan maklumat lanjut berkenaan Lecithin di sini * […]

1 2