Archive of ‘Bisnes Shaklee’ category

Pengasas Shaklee: Dr Forrest C.Shaklee

Kalau sebut produk shaklee rasanya semua orang dah tau kan? Shaklee Corporation pun ramai yang dah tau. Tapi bila sebut founder a.k.a pengasas shaklee ramai yang tak tau. So, kali ni saya nak share sikit Dr Forest C. Shaklee, yang sangat hebat tu. Haa, ni la Dr Forrest C Shaklee. Handsome kan? ? Dr Forrest […]

Kenapa Saya Tetap Bersemangat Buat Bisnes Shaklee?

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Hari ni saya nak share Kenapa Saya Tetap Bersemangat Buat Bisnes shaklee ?       “I know you can do it sayang”   “Mummy, nak pergi jalan-jalan macam kawan shaklee mummy tu jugak!”   “Mummy tak payah la pergi kerja..jaga la Abg Syahmi kat rumah..”   Apa korang […]

Bisnes Shaklee Dan Bonus Shaklee Saya 6 Bulan Dari Sekarang

Hari ni saya nak share tentang bisnes shaklee dan target bonus shaklee saya dalam masa 6 bulan dari sekarang. Hmm, macam lama lagi je 6 bulan tu kan? Hihi. Macam je lama. Tapi sebenarnya tak lama mana pun. Bangun tido, bangun tido, tau-tau je dah 6 bulan berlalu. Walaupun saya masih bekerja, bukanlah bermakna usaha […]

Kenapa Suka Bisnes Shaklee?

Segalanya bermula kerna dia. Sebab nak bagi yang terbaik untuk dia la saya kenal shaklee. Asalnya untuk banyakkan susu. Lepas tu tambah 2 lagi sebab iaitu nak improve tahap kesihatan dan kewangan keluarga ? Sebenarnya since zaman sekolah dulu dah beberapa kali join bisnes tapi so far dengan Shaklee memang berbeza sangat-sangat Kalau nak cerita […]

1 10 11 12