Archive of ‘Bisnes Shaklee’ category

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Yang Nak Buat Bisnes Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

Sebagai leader shaklee yang fokus bisnes shaklee online, Ahli Shaklee yang daftar ahli shaklee di rangkaian kami akan dapat pelbagai manfaat tanpa perlu tunggu sampai dapat berjumpa dengan saya face to face.   Kiranya bila korang daftar ahli shaklee je korang dah layak dapat semua yang korang perlukan untuk buat bisnes shaklee.   Antaranya ialah […]

Cara Urus Kewangan Untuk Bisnes Online / Bekerja Makan Gaji

Cara uruskan kewangan memang sangat penting. Tak kira la samada korang buat bisnes online ataupun bekerja makan gaji.   Kewangan kena diuruskan betul-betul. Kalau tak memang ke laut. Especially orang yang buat bisnes online macam saya. Sedar-sedar je dah habis ๐Ÿ˜…   Salah 1 cara urus kewangan yang bagus ialah menggunakan konsep ‘7 Jars’ atau […]

Jana Income 4 Angka –ย  Cara Coaching Bisnes Online Untuk Ahli Shaklee Berdaftar Dengan Kami

Sebagai business leader shaklee ni, tugas coaching ahli shaklee di bawah rangkaian Infinity memang agenda wajib dalam rutin harian saya.   Setiap Pengedar Shaklee yang Daftar Ahli Shaklee dengan kami berpeluang untukย  belajar tentang pengambilan produk mengikut keperluan masalah kesihatan( samada yang makan sendiri ataupun buat bisnes shaklee), tips bisnes shaklee, tips marketing bisnes online […]

Filem Wajib Ditonton Oleh Semua Termasuk Orang Bisnes Online

Filem atau drama yang memberi kesan positif dalam hidup saya ada banyak. Cuma kebanyakannya yang lama-lama la. ๐Ÿ˜Š     Saya ni sebenarnya jarang tengok tv. TV kat rumah tu lebih banyak tengok saya daripada saya tengok dia.hehe   So, kalau tanya drama memang susah sikit la nak pilih. Kalau filem ok sikit kot. ๐Ÿ˜Š […]

Amalan Menjemput Rezeki Dengan Bersedekah

Pernah dengar orang kata “bersedekah boleh menjemput rezeki”? Especially untuk orang yang buat bisnes online dan bisnes shaklee ๐Ÿ˜‰     Dulu saya pun tak percaya. Tapi lepas diajar oleh mentor saya, saya jadi rasa suka dan seronok bersedekah ๐Ÿ˜„     Dulu saya boleh masuk dalam kategori yang ‘agak berkira’ untuk bersedekah.     […]

1 2 3 7