Cara Saya Belajar Ilmu Bisnes Shaklee

Saya Gout, kena ambil Produk Shaklee yang mana ye?Mula-mula dapat soalan ni, merah muka dan berpeluh ketiak nak menjawabnya ?

Ilmu Bisnes Shaklee

Ilmu Bisnes Shaklee

Ye la. Member tanya live, face to face depan member opis lain tu. Masa tu saya baru seminggu je Daftar Ahli Shaklee ?

Nasib baik la dah ada ilmu pasal masalah gout. So, dengan kondifen la ai share pasal Set Gout Shaklee. Hehe

Haa, jadi Shaklee Independant Distributor ni kena ada ilmu tau. Kalau tak camne nak jawab bila customer tanyakan ?

Ilmu pulak bukan setakat ilmu produk je ye. Macam-macam ilmu kena belajar.

Ilmu produk shaklee opkos la no 1. Ilmu lain macam ilmu tentang penyakit dan masalah kesihatan, ilmu bisnes dan ilmu memantapkan hubungan dengan Allah.

Ilmu produk, penyakit dan masalah kesihatan tu memang wajib la. Ilmu bisnes pun penting sebab kita berbisnes nak deal dengan manusiakan. So, kena la belajar teknik2 nya ?

Dalam banyak-banyak ilmu tu, ilmu memantapkan hubungan dengan Allah memang tak boleh ditinggalkan ye ?

Kenapa? Sebabnya yang bagi rezeki dan customer tu semua kan Allah. So, kalau hubungan dengan Allah huru-hara memang ke laut la bisnes kita tu nanti.hihi

Mana saya belajar ilmu-ilmu ni semua?

Banyak tempat dan channel. Ada yang online dan banyak juga yang offline ?

Uolls pulak macam mana uolls mantapkan ilmu untuk bisnes uolls ye?

Nak join team Shaklee kitorang?

Whatsapp je ‘Daftar Ahli‘ ke nombor hotline kami ni:

012-346 1698

012-346 1698

012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply