Cara Jana Income Dengan Bisnes Shaklee Untuk Bayar Yuran Sekolah Anak

Hujung-hujung tahun macam ni ramai yang mengeluh pasal duit. Nak kene standby duit secukupnya untuk beli barang sekolah anak-anak.

 

Cara Bayar Yuran Sekolah Anak Dengan Income Bisnes Shaklee Online

Dah la barang sekolah semua naik harga. Walaupun ada diskaun tapi harganya tetap mahal
Bayangkan la kalau takde diskaun macam mana pulak kan?

Semalam lalu kat newsfeed saya sorang fb friend ada 5 orang anak yang bakal sekolah tahun depan.
Wow, sangat-sangat mencabarkan.

Kesian pun ada ?

Kena pulak kalau husband je sorang pulak yang kerja. Confirm pening husband tu memikir mana nak cari duit untuk bayar semua-semua tu.

Kalau tak nanti anak-anak tak boleh sekolah la pulak ?
Sebab tu la sebagai isteri kena pandai mainkan peranan untuk bantu suami.

Zaman teknologi dihujung jari sekarang ni dah ramai isteri yang buat bisnes online.
Alhamdulillah. Boleh la tolong bayarkan apa yang patut.

Macam saya yang bekerja. Selain daripada gaji, saya juga ada income daripada bonus shaklee.

Best tau buat bisnes shaklee ni. Ada bonus tunai setiap bulan. Macam saya sekarang Alhamdulillah bonus dah konsisten 4 angka setiap bulan.

Tu tak kita untung runcit jual produk lagi. Untung runcit saya je pun dah 4 angka. So, korang kira la sendiri ?

Best kan?

Alhamdulillah since ber bisnes shaklee ni memang terasa beza sangat-sangat.
Dulu saya pun rasa ‘sesak’ bila dah hujung tahun. Tapi Alhamdulillah sekarang lebih tenang sebab bonus shaklee ada.hehe

Nak join kitorang jana income dengan Shaklee?

Jom saya bantu korang daftar ahli shaklee secara mudah dengan rangkaian kami. Nanti kami akan guide kirang step-by-step sampai korang pun berjaya macam kitorang ?

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply