Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee

“Nak buat Bisnes Online la. Nak bayar hutang PTPTN. Ingat sambil cari kerja boleh la buat bisnes Shaklee online. Dengar cerita ramai yang berjaya settlekan hutang PTPTN dengan buat bisnes Online Shaklee.”

Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee

Risau Kena Blacklist Sebab Tak Bayar Hutang PTPTN?

Pening kepala fikir macam mana nak bayar hutang PTPTN? Kerja pun tak dapat lagi tapi dah kena bayar hutang PTPTN. Macam mana nak buat? ?

Takkan nak melangut je kat rumah sementara dapat kerja? Atau nak start buat bisnes online Shaklee untuk jana income?

Haa, kalau korang yang baru lepas Grad tapi ada masalah hutang PTPTN macam yang kat atas ni, molek sangat la buat bisnes online shaklee. Atleast boleh la mula bayar hutang PTPTN korang tu kan? ?

Ala, sebenarnya ramai je yang buat bisnes online Shaklee konon-konon sementara je. Tapi last-last terus tak nak kerja sebab income yang diorang dapat daripada bisnes Shaklee tersangat la masyuuuukkk!

Kalah gaji fresh grad kalau diorang kerja tau. hehe

Meh akak share kenapa akak galakkan buat bisnes online Shaklee dan cara bayar hutang PTPTN korang tu.

1.Bisnes Online Shaklee sangat flexible. So, kalau korang nak pergi cari kerja atau nak pergi interview korang tak payah susah-susah nak mintak cuti atau tutup kedai(untuk yang buat bisnes offline)

Korang boleh pergi cari kerja dan interview anytime je. Senangkan?

2. Peluang jana income dalam bisnes online lagi besar sebab sekarang ni memang trend orang shopping online. Macam korang jugak kan? ?

3.Istimewanya bisnes online ialah korang boleh jana income untuk bayar hutang PTPTN sambil-sambil korang bersosial kat FB atau channel lain kat internet tu je. Best kan? ?

4. Standard la orang baru lepas grad, mana ada duit banyak nak buat modal bisnes. Modal bisnes Shaklee baru RM80 je, tak sampai pun RM100. So, memang korang mampu sangat la kan ?

5. Bisnes Shaklee Online ni sangat sesuai untuk orang bekerja jugak. So, let say korang dapat kerja nanti, korang still boleh teruskan je bisnes Shaklee korang ni. Lagi best coz boleh dapat 2 income tu.

Cukup la akak kongsikan 5 sebab korang patut buat bisnes shaklee online tu dulu ?

Kalau korang berminat nak akak tunjukkan cara bayar hutang PTPTN dengan Bisnes Online Shaklee ni, meh contact hotline akak ni ye:

WHATSAPP 012-346 1698 (ERNI)

WHATSAPP 012-346 1698 (ERNI)

WHATSAPP 012-346 1698 (ERNI)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

1 Comment on Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee

  1. Cik Lisa Wangi
    10 December, 2016 at 3:51 pm (9 months ago)

    Memang mudah adik adik skang ni rugi sangat lah if terlepas peluang nak jana pendapatan mewah sesenang camni kan?

    Reply

Leave a Reply