Bisnes Shaklee : Pertemuan Pertama Dengan Mentor Shaklee Saya

Assalamualaikum semua. Hari ni saya nak share tentang kisah pertemuan pertama saya dengan mentor shaklee yang banyak membantu saya dalam perjalanan bisnes shaklee saya.

 

Bisnes Shaklee Mentor Shaklee

Mentor Shaklee Saya Yang Berniqob tu ?

 

 

Asalnya husband saya yang kenal mak shaklee saya a.k.a mami ni. Dia jumpa dalam kelas Tuan Hasbul Aqil.
Balik kelas tu dia bagitau nak daftar ahli shaklee untuk buat bisnes shaklee under susur galur mami salwa.

 
Sebagai isteri yang taat, ai is follow je la. Janji boleh buat bisnes shaklee.hehe

 
Saya ingat lagi masa tu dalam pertengahan tahun 2013. Husband arrange jumpa mak shaklee saya untuk discuss tentang plan bisnes shaklee ?

 
Masa jumpa tu dia dah plan ada plan untuk saya. So, dia mintak saya follow je apa yang dia ajar.
Rezeki saya dapat mak shaklee yang dekat. So, selalu jugak la pergi rumah dia untuk coahing.

Tapi mami selalu je buat class online thru webinar. So, yang jauh-jauh pun boleh join dari rumah diorang ?

Jarak bukan halangan untuk berjaya dalam bisnes shaklee. Cuma kalau dapat jumpa face to face tu aura dia memang lain sangat-sangat tau.
Macam saya sekarang ni Alhamdulillah dah ada anak bisnes shaklee di beberapa negeri dan sebahagiannya tak pernah bersua muka pun. 100% di alam maya je. Antaranya ialah:

 
Agent Shaklee Penang – Aada
Agent Shaklee Ipoh – Nurul Masitah
Agent Shaklee Melaka –  Afini
Agent Shaklee Miri/Brunei – Madinah
Agent Shaklee Ampang/Kajang – Robayah
Agent Shaklee Putrajaya – Liza Iznarida & Tia Fatiha
Agent Shaklee Cheras – Syida & Siti khairunnisa
Agent Shaklee Selayang – Sumayyah
Selalunya saya coaching online je. Cuma sesekali bila berkesempatan je kami jumpa sebab masing-masing sibuk dengan kerjaya dan keluarga ?
Tiada paksaan dalam group kami. Siapa nak speed & bonus masyuk, kami akan bantu. Yang nak slow-slow kayuh pun boleh je.
Tapi kalau nak yang goyang-goyang kaki lepas tu expect duit turun mencurah-curah tanpa usaha, I cannot help tau. Uolls sesuai join skim cepat kaya je kalau macam tu ?
Nak jana income untuk hadapi zaman gawat macam sekarang?
Jom join team kitorang!

Macam biasa. Hubungi hotline kami ni ye:

012-346 1698
012-346 1698
012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

3 Comments on Bisnes Shaklee : Pertemuan Pertama Dengan Mentor Shaklee Saya

  1. Aada
    20 November, 2016 at 5:12 pm (10 months ago)

    Thank you mami ohsem ???

    Reply
    • Erni
      22 November, 2016 at 12:16 am (10 months ago)

      welcome dear. u are ohsem too :):):)

      Reply
  2. Cik Lisa Wangi
    20 November, 2016 at 4:32 pm (10 months ago)

    You are always amazing!! Suka and terharu sbb dpt chance nak kenal awak yg sgt lah positif macam mami kite tu.

    And dpt kenal dgn Mami (although tak penah nak jumpa pun lagi.. ), rasa mcm best. Betul lah tu, dia mmg bagi aura and sokongan dari setiap sudut, termasuk lah mentally.

    Thanks kongsi cite ni. ?

    Reply

Leave a Reply