Bisnes Shaklee – Impian Dan Harapan Saya Sebagai Business Leader

Rasanya semua mentor atau business leader semua nak tengok anak-didik dia berjaya kan?

Impian Dan Harapan Saya Sebagai Leader Bisnes Shaklee
Ke ada yang tak nak? πŸ˜…

Sebagai leader bisnes shaklee, saya pun berazam nak tengok anak-anak shaklee saya berjaya jugak. Kalau boleh saya nak diorang lagi hebat daripada saya πŸ˜‰

Impian saya masa mula bisnes shaklee ni dulu ialah nak bina empayar bisnes yang fokus kepada kejayaan bisnes didunia yang boleh jadi saham akhirat.

Kalau kita boleh dapat dua-dua takkan kita nak pilih 1 je kan?

Sebab tu pentingnya niatkan berbisnes kerana Allah.

Niatkan berbisnes sebab nak bantu selesaikan masalah orang. Nak tolong orang jana pendapatan dengan bisnes shaklee.

Insyaa Allah korang akan dapat kedua-duanya.

Ni la orang jawa cakap “kill 2 birds with 1 stone”

Indahnya bisnes shaklee ialah untuk naik rank leader kena bantu anak untuk naik rank.

Nak shaklee bayar bonus banyak? Leader kena bantu anak-anak dapat bonus banyak dulu.

Macam mana tu?

Bonus paling besar dalam bisnes shaklee ialah Leadership Bonus. Bukannya personal sales bonus.

So, leader kena guide anak-anak cara untuk besarkan sales, besarkan empayar dan besarkan bonus. Tak boleh fikir untuk diri sendiri je tau πŸ˜‰

Sebab tu sebagai leader saya sediakan platform atau laluan yang boleh bantu anak-anak shaklee saya capai impian diorang.

Alhamdulilllah. Semua tools dan teknik dah disediakan. Tinggal nak guna je.

Yang paling best tools dan teknik ni dah proven untuk jana sales 4,5,6 & 7 angka tau 😍

Confirm korang tak payah langgar dinding macam saya mula-mula nak start bisnes shaklee dulu.

Anak-anak saya pun dah ramai yang berjaya jana income 4 angka sebulan tau πŸ˜‰

Nak buat bisnes shaklee dan jana income dari bisnes shaklee dah sangat mudah sekarang ni.

Cuma kena pastikan korang pilih leader  yang betul. Sebab kalau korang silap pilih dah tak boleh nak tukar dah 😊

Nak join team kami Buat Duit, Kira Duit dengan bisnes Shaklee?

Whatapp 012-346 1698

Whatapp 012-346 1698

Whatapp 012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply