Bisnes Shaklee Dan Bonus Shaklee Saya 6 Bulan Dari Sekarang

Hari ni saya nak share tentang bisnes shaklee dan target bonus shaklee saya dalam masa 6 bulan dari sekarang.

Bisnes Shaklee dan Bonus Shaklee Saya

Bisnes Shaklee Saya

Hmm, macam lama lagi je 6 bulan tu kan?

Hihi.

Macam je lama. Tapi sebenarnya tak lama mana pun. Bangun tido, bangun tido, tau-tau je dah 6 bulan berlalu.

Walaupun saya masih bekerja, bukanlah bermakna usaha untuk bisnes Shaklee saya hanya ala kadar je tau. Nama je part time bisnes tapi income macam full time tau. So effort haruslah 100% kan?

Bagi yang buat bisnes Shaklee ni rugi sangat-sangat tau kalau tak plan dan buat sungguh-sungguh.

Sebab Shaklee bayar bonus yang sangat berbaloi-baloi tau. Siap ada patent ‘pay to infinity’ lagi tu 🙂

So, kena jaga betul-betul emas-emas kita semua. Eh, tiba-tiba cerita pasal emas. Tadi cerita pasal bisnes Shaklee.

Haha

Masa itukan emas. Sebab tu la saya kata kena jaga emas-emas tu . Masa bagi orang bisnes macam saya tersangatlah penting. Lambat sikit je rugi banyak tau.

Okay la, sambung balik impian bisnes Shaklee saya tadi 🙂

Insyaa Allah 6 bulan dari sekarang saya dah pun bergelar Coordinator dengan jualan kumpulan sebanyak minimum RM70K dan bonus 3 kali ganda yang saya dapat bulan ni.

Masa tu saya dah ada 20 orang anak bisnes yang sangat aktif dan minimum 2 orang leader yang bergelar Supervisor.

Masa tu jugak saya dah ada anak Shaklee berdaftar yang daftar ahli Shaklee untuk makan sendiri je seramai 200 orang.

6 bulan dari sekarang maksudnya bulan Julai. Insyaa Allah masa tu saya dah sebelah kaki untuk dapat trip Shaklee Japan untuk saya dan suami.

Amiin. Uolls tolong la aminkan doa untuk bisnes Shaklee saya ni ye 🙂

Okay la, saya nak sambung kerja. Impian dan target dah ada. Strategi dan teknik pun dah prepare baik punya. Now nak kene kasi jalan dan puluuuunnn!

Nak join team ohsem kami?

Jom Daftar Ahli Shaklee!

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply