Bisnes Shaklee : Bukan Sekadar Duit Semata-mata

Korang pernah rasa sangat-sangat down dan helpless?

 

Bisnes Shaklee Bukan Sekadar Duit Semata-mata
Tahniah kerana korang adalah insan istimewa yang dipilih Allah ?

 

Saya pun pernah melaluinya. Memang rasa sangat-sangat sedih. Sampai menangis la dibuatnya ?

 
Masa tu memang puas la menangis bucu katil. Tapi tak boleh la lama-lama. Nanti syaitan masuk jarum. Hehe

 
Alhamdulillah lepas mengadu dengan Allah rasa lega sikit.

 
Cuma ‘pemberat’ tu masih ada. Sebab saya tak berjaya nak ‘let go sepenuhnya’ ?

 
Syukur asbab saya buat bisnes shaklee, Allah temukan saya dengan kawan yang boleh membantu isu hati saya ?

 
Kawan saya ni berguru dengan Pn Diana Tahir, Penulis Buku Ajari Hatiku tu.

 
Best sangat lepas join sesi ‘e-hati’ yang Iza jalankan semalam. Walaupun sekejap je (sebab lepas tu kiorang ada kelas ‘Cancer: Cause & Prevention by Dr Haresh Kumar), memang rasa hilang beban yang saya tanggung.

 
Alhamdulillah, sekarang dah happy balik macam biasa. Baru la saya boleh fokus kat bisnes shaklee dan kerja hakiki saya ?

 
So, kalau korang yang ada isu sama macam saya boleh la roger sahabat saya Iza tu. Kalau nak nombor handphone dia meh PM k ?

 
Kalau nak order produk shaklee, nak jadi ahli shaklee untuk makan sendiri atau buat bisnes shaklee pun meh roger k ?

 
Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply