Azam Saya Untuk Tahun 2017 Dalam Bisnes Shakleee Dan Kehidupan

Selamat tinggal tahun 2016 yang sangat mengujakan. Selamat datang tahun 2017 yang sangat-sangat dinantikan ?. Dah ada azam 2017?

 

Azam Saya Untuk Tahun 2017 Dalam Bisnes Shaklee Dan Kehidupan

Throwback sikit kenangan manis tahun 2016. Allhamdulillah empayar bisnes saya, Infiniti dah semakin berkembang dan kukuh.
Sales daripada RM10K sebulan meningkat kepada RM30K. Alhamdulillah ?

Pencapaian sebagai leader bisnes shaklee pula, sangat awesome bila saya dah berjaya melahirkan lebih banyak leader bisnes shaklee online dan offline.

Yang paling best, dah ada leader yang dah berjaya jana bonus shaklee 4 angka sebulan. Alhamdulillah

 
Saya jugak dah berjaya naik 1 rank lagi dalam bisnes shaklee ?

Hari ni 01.01.2017, saya nak mulakan misi baru. Ada 5 matlamat dan azam yang nak saya capai untuk tahun 2017 ni.

1. WAHM. Work At Home Mom. Misi ni sebenarnya misi lama yang dah beberapa kali tertangguh sebab pertambahan aset hartanah kami ?.

Insyaa Allah saya akan realisasikan jugak tahun ni. Korang tolong doakan urusan saya dipermudahkan ye ?

2. Lahirkan lebih ramai leader. Saya target untuk groom kesemua Pengedar Shaklee di bawah rangkaian kami untuk jadi leader. Insyaa Allah leader yang kukuh dengan empayar mereka masing-masing.

 
3. Jadi Master Coordinator Shaklee. Ye, ini matlamat saya yang paling besar yang saya nak capai tahun ni.

Master Coordinator ni memang idaman semua Ahli Shaklee dan Agen Shaklee.

Insyaa Allah saya akan usahakan sampai berjaya capai tahap tertinggi dalam bisnes shaklee tu ?

 
4. Income minimum 5 angka sebulan. Selain daripada 3 matlamat kat atas tadi ni la target yang saya mesti capai.

Banyak impian yang nak saya realisasikan daripada matlamat yang 1 ni ?

 
5. Bebas hutang. Dalam banyak- banyak azam tahun 2017. Ni yang paling tough. Sebab apa saya cakap tough?

Sebab kami baru je tambah 1 lagi aset hartanah tahun lepas.hehe

Tapi tak mustahil sebab memang ada caranya. Cuma banyak kerja sikit la.

Tu je la azam dan matlamat tahun 2017 saya. Korang tolong doakan saya berjaya capai matlamat saya ye ?
Korang pulak. Meh la share azam 2017 korang. Saya nak tolong amiiin kan ni ?

 

Nak sertai kami? Jom Daftar Ahli Shaklee ?

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply