Anakku Penyejuk Mataku – Cara Didik Anak Berdasarkan Al-Quran Dan Sunnah

Lumrah bila jadi ibubapa mesti ada azam nak didik anak-anak untuk jadi yang terbaik. Masalahnya kita tak pasti didikan macam mana yang perlu untuk realisasikan impian kita tu ?

 

Anakku Penyejuk Mataku - Cara Didik Anak Berdasarkan Al-Quran Dan Sunnah

Anakku Penyejuk Mataku – Cara Didik Anak Berdasarkan Al-Quran Dan Sunnah

 

So, khas untuk anda yang seangkatan dengan saya, jom sama-sana tambahkan ilmu keibubapaan bagi mendidik anak-anak kita.

 

Ilmu cara mendidik anak boleh dipelajari daripada kelas-kelas parenting ataupun melalui bacaan.

 

Kalau korang suka membaca, saya recommend korang untuk baca buku ni ‘Anakku Penyejuk Mataku’, terbitan Telaga Biru.

 

Buku ni best sebab ia ajar kita cara mendidik anak berdasarkan Al-Quran dan Sunnah.

 

Dalam buku ni juga ada diterangkan tentang:

 

1. Apakah yang patut disampaikan?
2. Apakah pendekatan didikan terbaik?
3. Apakah perkataan pertama yang perlu saya ajar?

 

Selain daripada 3 yang utama tu, buku Anakku Penyejuk Mataku juga best sebab cara penceritaannya menggunakan bahasa yang mudah faham dan tak terlalu ilmiah.

 

Saya ni kalau ilmiah sangat cepat bosan.hehe

 

Lagi best buku tu sebab dia ada buat contoh dialog, tips dan panduan, ayat-ayat yang tak sesuai digunakan dan kisah teladan zaman nabi.

 

Kesimpulannya, buku ni memang buku wajib ada untuk semua ibubapa yang nak didik anak jadi anak soleh-solehah ?

 

Saya tak jual buku ni tau. Kalau nak kena cari sendiri kat kedai buku atau syarikat Telaga Biru ?

 

Tapi kalau nak jadi ahli shaklee atau nak beli produk shaklee boleh roger saya ye ?

 

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply