Aktiviti Bisnes Shaklee Musim Cuti Sekolah

Aktiviti Bisnes Shaklee tetap berjalan walaupun cuti sekolah. Bezanya masa cuti ni boleh la bawak anak-anak sekali.hehe

 

Aktiviti Bisnes Shaklee Musim Cuti Sekolah

Dulu kalau bawak pergi kelas atau kursus yang melibatkan bisnes shaklee diorang nak ikut sebab nak main dengan anak-anak geng-geng Pengedar Shaklee yang lain.

Sekarang ni diorang sendiri request nak join duduk dalam kelas bisnes shaklee sekali sebab nak dengar speaker share tentang kesihatan, pemakanan, bisnes shaklee dan macam-macam lagi.

Baru ni diorang dengar sendiri live dari mulut Nutritionist Shaklee, betapa pentingnya kena jaga pemakanan. Sebabnya faktor utama penyakit sekarang ni ialah disebabkan oleh pemakanan dan gaya hidup.

Dulu Dina selalu tak puas hati sebab mummy dia tak bagi makan mee segera. Dia selalu cakap “Kawan kakak tu boleh je makan maggi. Mama dia bagi je!”.

Lepas dengar nutritionist share pasal betapa bahayanya mee segera dia cakap “Oo, patut la mummy tak bagi makan maggi. Bahaya rupanya.” 😊

Bila dengar cerita pasal ayam sekarang yang matang dalam masa 28 hari je sebab banyak kena cucuk hormon, baru dia faham. “Hmm, betul la mummy cakap tak elok selalu sangat makan ayam. Tq mummy sebab sayangkan kakak 😍.”

Syahmi pun dah mula faham. Bila Nutritionist share pasal keburukan fast food. Dia boleh cakap kat kakak dia “Haa kakak, sebab tu la mummy tak bagi makan KFC hari-hari”.

Alhamdulillah. Senang kerja mummy. Biarkan diorang dengar sendiri dari mulut pakar nutrisi shaklee.hehe

Tu part pemakanan la. Bila share part Perancangan Kewangan pulak, diorang excited bila leaders share pasal ‘Teknik 6 Tabung’.

Dalam teknik tu speaker share macam mana dia buat supaya ada kebebasan kewangan dan yang paling best ada allocation untuk melancong dengan keluarga 😊

Lagi la excited diorang bila tau dengan bonus/income dari bisnes shaklee, diorang boleh melancong.hihi

Siap pesan kat mummy dia ni supaya buat shaklee sungguh-sungguh dan gemukkks kan lagi bonus shaklee supaya boleh penuhkan tabung melancong.πŸ˜‚

Nak join kitorang besarkan income dengan bisnes shaklee?

Whatsapp 012-3461698

Whatsapp 012-3461698

Whatsapp 012-3461698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply