About

 

Kami adalah Pengedar Produk Shaklee di Malaysia dan sedang mengembangkan perkhidmatan ke seluruh Sabah dan Sarawak. Kami menawarkan Harga Produk Shaklee yang terbaik seperti yang dicadangkan oleh syarikat Shaklee Corporation.

Jom Kenali Pengedar Shaklee pilihan Malaysia 🙂

Pengedar Produk Shaklee

 

Saya adalah seorang ibu kepada 4 orang anak yang mengamalkan konsep natural parenting. Saya merupakan seorang ibu yang menyusukan anak-anak dengan susu ibu sejak 6 tahun lepas. Sepanjang 6 tahun ini saya tidak putus menjadi seorang ibu yang breastfeeding, walaupun saya menghidap PCOS.

 

Dalam masa yang sama, saya dan seluruh keluarga komuniti saya adalah merupakan pengguna produk Shaklee yang berpuas hati sejak tahun 1998, iaitu kira-kira sejak 16 tahun yang lepas. Berbekalkan 2 kombinasi ini – ibu menyusu dan pengguna produk Shaklee – saya tahu bahawa tanggung jawab saya untuk berkongsi dan menyebarkan kebaikan kedua-duanya kepada umum.

Saya adalah seorang penasihat penyusuan susu ibu Malaysia yang mendapat latihan dari MBfPC dan juga merupakan seorang penasihat penyusuan susuibu yang berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia cawangan Wilayah Persekutuan. Justeru sekiranya anda mempunyai sebarang kemusykilan mengenai penyusuan susu ibu, bolehlah hubungi saya untuk konsultasi online percuma.

Hari ini saya adalah pengedar dan agen bebas Shaklee yang berpusat di seluruh Malaysia. Saya telah terlibat dengan Shaklee sejak 16 tahun lepas dan akan terus bersama Shaklee untuk selamanya.

 

Jadi anda tak perlu risau sekiranya saya “hilang” secara tiba-tiba. Pengguna yang tidak puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan hanya akan merosakkan reputasi saya. Sedaya-upaya akan saya berikan yang terbaik. Bagi kami di VitaminIbu.com, kepuasan dan kegembiraan pengguna (satisfaction and happiness) adalah perkara paling utama. Oleh kerana itulah kami amat mengutamakan kepuasan hati pengguna sebagai aspek utama dalam perkhidmatan kami.

Saya juga merupakan seorang blogger sejak tahun 2007, untuk mengenali saya dan kehidupan peribadi saya dengan lebih mendalam anda di jemput ke blog peribadi saya di www.vitaminhalal.com Anda juga boleh menemui saya di Facebook dan sebarang kemusykilan dan persoalan boleh hubungi saya di sini.

 

Kuala Lumpur

Malaysia

012-3461698