7 Kelebihan Beli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group SuperStarShaklee

Saya nak Jadi Ahli Shaklee, tapi dengan siapa saya patut daftar ahli shaklee ye? Punya la ramai Shaklee Independent Distributor, mana saya nak tau leader yang bagus untuk bisnes shaklee ye?

 

 

Mentor Shaklee Bisnes Shaklee Daftar Ahli Shaklee

Nak Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya?

 

 

Haa, kalau korang tengah dok fikir tentang soalan-soalan ni. Memang right timing la sesangat. Korang memang dah jumpa la leader bisnes Shaklee yang korang cari tu ?

 

 

Betul. Yang depan korang ni le orangnya. Hehe

 

 

Meh saya share kenapa korang patut daftar ahli shaklee dengan saya dan group kitorang.

 

7 Kelebihan Beli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group SuperStarShaklee

 

1.Dah Berpuluh tahun dalam Shaklee. Ahli group kami terdiri daripada orang-orang yang dah lama dalam Shaklee. Diorang ni dah berpengalaman makan produk Shaklee selama 20 tahun. Baby (mak makan produk shaklee since mengandung) pun dah berumur 20 tahun tau. Alhamdulillah sihat dan cantik orangnya. Hehe

 

 

So, kalau setakat nak tengok live testimonial produk shaklee memang baaanyaaakkk sangat-sangat. Sebab diorang sekeluarga memang amalkan shaklee. Saya sendiri dah pernah jumpa depan-depan. Sempat la rasa kemulusan kulit diorang tu. hikhik

 

 

2.Direct access kepada Nutritionist Shaklee. Group saya under SuperStarShaklee memang sangat special sebab kami ada direct access ke Nutritionist Shaklee.

 

So, memang senang la kami nak refer dan Insyaa Allah produk Shaklee yang kami cadangkan memang tepat, betul dan genuine dari yang PAKAR. Bukan jenis syok sendiri atau copy paste daripada blog-blog pengedar shaklee lain ye. Hehe

 

 

3. Boleh COD Shaklee. Korang nak produk Shaklee? Jangan risau kami boleh COD produk Shaklee terus ke depan pintu rumah korang. Nak senang korang roger je ahli shaklee di dalam rangkaian kitorang yang kat bawah ni:

 

  1. Agent Shaklee Ampang & Kajang : Robayah – 012 927 9307
  2. Agent Shaklee Penang : Aada – 013 985 2827
  3. Agent Shaklee Miri dan Brunei : Madinah – 014 686 0480
  4. Agent Shaklee Selayang dan KLCC : Yati – 012 624 5361
  5. Agent Shaklee Bandar Tun Hussein Onn & Alam Damai : Nisa – 012 5555 378
  6. Agent Shaklee Putrajaya & Pengedar Shaklee Putrajaya – Liza Iznarida (012- 268 6079)  & Fatiha (012 – 360 3750)
  7. Agent Shaklee Cheras & Bandar Tun Razak : Syida – 014 2222 421
  8. Agent Shaklee Ipoh & Kampar : Masitah – 013 981 1430
  9. Agent Shaklee Kota Bharu : Ahmad Haqiemi – 012 931 8810
  10. Agent Shaklee Melaka : Afini – 017 484 3367
  11. Agent Shaklee PJ/ Petaling Jaya : Norashikin(011 15400877) & Ariffin (0133424317)

 

Area rumah korang takde dalam senarai kat atas? Jangan risau. Kitorang boleh arrangekan supaya abam sado courier / poslaju produk shaklee terus ke depan pintu rumah korang 😉

 

 

4. Support group yang sangat aktif. Specialnya team SuperStarShaklee ialah diorang ni memang sangat-sangat aktif berbincang tentang produk shaklee, masalah-masalah kesihatan dan bisnes shaklee. Hari-hari memang ada je yang diorang kongsikan.

 

So, kalau korang yang takde asas bisnes tapi nak daftar ahli Shaklee untuk buat bisnes shaklee memang confirm korang boleh belajar punyalah. Kalau nak jadi ahli shaklee untuk makan sendiri pun bagus sebab korang boleh belajar dan apply untuk family korang.

 

Walaupun yang mengajar tu doktor tapi Insyaa Allah korang boleh faham sebab dia terangkan dalam bahasa ‘layman’ je tau ?

 

 

5. Pakar Penyusuan. Korang nakproduk Shaklee sebab nak banyakkan susu atau ada masalah penyusuan? Jangan risau. Dalam group kitorang ada pakar penyusuan yang bertauliah dan berpengalaman dalam bidang penyusuan susu ibu sejak 2007 lagi tau. So, memang untung la kalau korang join team kitorangkan ?

 

 

6. Pakar Kehamilan dan Ibu Berpantang. Selain daripada penyusuan, group kitorang jugak ada pakar kehamilan yang boleh bagi konsultasi khas untuk ibu hamil dan cara pengambilan Set Bersalin Shaklee yang betul untuk selepas bersalin nanti.

 

 

Sebenarnya banyak lagi pakar-pakar lain termasuklah Set Kurus Shaklee, Set Detox Shaklee, Set Kesuburan Shaklee etc.

 

 

7. Terbukti dah melahirkan leader. Kitorang Shaklee Business Leader yang dah terbukti dah lahirkan ramai agent shaklee yang berpangkat leader. Alhamdulillah dah ramai yang merasa BONUS 4 ANGKA  di dalam rangkaian kitorang tau

 

So, who’s next?

 

Psst: pastikan korang tak tersilap pilih leader untuk daftar ahli shaklee ye ?

 

Ramai yang mengadu sebab menyesal tersilap pilih agen shaklee masa daftar ahli shaklee dulu. Kesian diorang ditinggalkan terkontang-kanting. Nak makan macam mana pun tak tau. Yang lagi sadis nak order produk Shaklee pun tak diajar.huhu

 

Nak join team kitorang yang super duper ohsem ni?

 

Hubungi nombor hotline ni ye :

012-346 1698

012-346 1698

 

012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply