6 Sebab Anda Patut Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Mentor Bisnes Online Shaklee

Nak jana income minimum 4 angka sebulan melalui bisnes online shaklee? Pastikan anda pilih mentor bisnes online yang telah terbukti berjaya ye ?

Mentor Bisnes Online Daftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar Shaklee Terbaik Malaysia

Tak tau nak Daftar Ahli Shaklee dengan siapa? Jom sertai team kami. Insyaa Allah saya akan guide uolls jana income 4 angka dalam masa 3 bulan.

In fact ada leader saya yang berjaya jana income 4 angka dalam masa 2 bulan je tau ?

Nanti kami ajar macam mana kami boleh dapat order daripada seluruh malaysia termasuk sabah dan sarawak tanpa perlu travel ke tempat-tempat tu semua.

Oh ye, brunei pun kami cover sekali tau ?

Istimewanya uolls yang join group kami akan dapat semua ni:

1.Berpeluang untuk jana income 4-6 angka sebulan

2.Belajar daripada mentor2 yang dah terbukti berjaya jana income 6 angka sebulan. Ye, sebulan beb ?

3.Direct access to Nutritionist. So tak perlu risau kalau tersilap suggest produk untuk customer

4. Support group exclusive yang sentiasa ada bila uolls perlukan

5.Tools untuk start biz semua dah disediakan. Siap dengan poster segala bagai tau.Tinggal korang nak guna dan ‘buat’ je ?

6.Jadi wakil sah negeri tempat uolls tinggal/kerja. So, kalau ada order di tempat uolls, kami akan pass je. Tak menang tangan dah kitorang ni  nak cater order-order tu semua ?

Lagi pun  berjaya sorang-sorang tak best. Sunyi sangat. Bila boleh berjaya sama-sama lagi ohsem feeling nya ?

Mentor saya pernah cakap ‘ selagi belum dapat tolong orang dapat macam mana yang korang dapat, tandanya korang belum betul2 hebat’.

Alhamdulillah. Saya dah berjaya bantu leader saya jana income 4 angka. Tu yang nak tolong uolls pulak tu ?

Ciri-ciri SUPERSTAR yang saya cari:

1.Sungguh-sungguh nak berjaya

2.Rajin dan istiqomah

3.Sanggup berkorban masa dan tenaga untuk belajar dan buat apa yang mentor ajar

4. Nak ubah taraf hidup keluarga
.
5. Ada internet & smartphone
.
Nak join kitorang jana income dengan bisnes shaklee?

Jom Daftar Jadi Ahli Shaklee!

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)
Whatsapp 012-346 1698 (Erni)
Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply