5 Sebab Kenapa Kena Mula Bisnes Online Saat Ekonomi Sekarang

Korang tengah tercari-cari bisnes yang sesuai untuk jana income tambahan? Bisnes Online la yang paling sesuai dan terbaik untuk korang mula.

5 Sebab Kenapa Kena Mula Bisnes Online Sekarang

Nak Extra Income?

Dalam keadaan ekonomi sekarang semuanya perlukan duit. Keluar je rumah dah kena standby siap-siap duit tol dan minyak. Dan opkos serba serbi pun naik kan?

So, majority orang sekeliling mengeluh sebab tak cukup dengan duit yang sedia ada. Sebab tu ramai yang nak buat UBER kan??

Ye la, pak menteri pun suruh buat 2 kerja untuk tamping keperluan yang semakin mendesak sekarang ni??

Masalahnya kalau buat 2 kerja mesti kena korbankan masa dengan kerluarga pulak. Nanti sibuk cari duit anak-anak pulak terabai ?

Dah lari dari tujuan asal, nak cari duit untuk penuhi keperluan anak-anak. Keperluan paling utama, kasih sayang dan perhatian pulak ke laut ?

Sebab tu la ramai yang pilih bisnes online sekarang ni.

Jom saya sharekan 5 Sebab Kenapa Kena Mula Bisnes Online sekarang

1. Modal Ciput, Income Besar. Korang tak perlukan modal beribu-ribu lemon sampai nak kena berhutang la segala bagai. Modal nak buat Bisnes Shaklee Online CUMA RM80 je (termasuk postage memberkit kit).

Walaupun modal tak sampai RM100 tapi korang boleh jana income 4,5,6 angka sebulan tau. Bergantung kat usaha korang la. Kalau rajin, banyak la incomenya ?

Bisnes Shaklee Online memang best  sebab korang  tak perlu simpan stok berkoyan-koyan lepas tu stress coz tak tau nak jual kat mana. Hehe

Untuk korang yang baru nak mula bisnes memang bagus sangat bisnes shaklee online ni. Sebab korang  cuma perlu proses order lepas terima bayaran daripada customer dan Shaklee yang akan hantar direct ke rumah customer.

Kira ala-ala dropship gittew ?

2. Target market lebih luas. Seluas lautan pasifik. Eh, lebih lagi sebenarnya. Sebab Kedai Shaklee online boleh dilawat oleh sesiapa sahaja diseluruh dunia.

Janji prospek tu ada internet. Kalau bisnes offline, nak cover area KL dan Selangor pun dah semput kan. hikhik

3. Masa Flexible. Tak kisah la kalau korang surirumah ke atau masih bekerja pun boleh buat bisnes online ni.

Sebab korang boleh buat bisnes ikut keselesaan masa masing-masing. Untuk Surirumah, korang boleh arrange masa untuk buat masa anak-anak dah tidur.

Kalau untuk orang yang berkerja (macam saya la tu.hihi), korang boleh buat masa rehat, malam sebelum tidur atau pagi sebelum pergi kerja.

Ala, senang je, sekarang ni dah banyak sangat apps yang boleh bantu mudahkan urusan-urusan bisnes online ni ?

4. Bisnes Online bukak 24 jam sehari. Non-stop. Sebab tu ramai yang suka shopping online. Diorang boleh masuk kedai Shaklee kami bila-bila masa yang diorang suka. Kalau nak masuk tengah-tengah malam pun boleh ?

Lagi best bisnes Shaklee online ni ialah korang tak perlu susah-susah cari staff untuk jaga kedai. Kalau korang cuti pun kedai korang tetap bukak.

Macam minggu lepas saya dan keluarga bercuti ke PD dan Melaka. So far, bisnes shaklee tetap jalan dan order tetap masuk walaupun saya tiada di rumah ?

5. Lebih banyak masa bersama keluarga. Bab ni memang bisnes online sangat-sangat win. Korang tak perlu nak tinggal anak-anak semata-mata nak buat bisnes atau cari extra income.

Especially kalau korang pilih bisnes Shaklee online. Sebab korang boleh buat bisnes online sambil jaga anak-anak di rumah. Just allocate lebih kurang 1 jam sehari pun dah cukup.

Amacam? Nak Bisnes Online ke nak bisness offline?

Kalau nak bisnes online, jom join kitorang sekarang jugak!

Nak Daftar Ahli dan sertai  team ohsem kami?

Hubungi hotline kami di bawah ni:

 

 

WHATSAPP  012-346 1698 (ERNI)

WHATSAPP  012-346 1698 (ERNI)

WHATSAPP  012-346 1698 (ERNI)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

1 Comment on 5 Sebab Kenapa Kena Mula Bisnes Online Saat Ekonomi Sekarang

  1. Cik Lisa Wangi
    9 December, 2016 at 2:36 pm (9 months ago)

    Betul tu!

    Sangat sangat flexible so takkan ganggu masa kita sebenarnya. Tapi mmg kena usaha lah kan?

    Reply

Leave a Reply