5 Kelas Cara Buat Bisnes Online Dari Mentor Bisnes Saya

Nak hidup perlukan Ilmu. Nak mati pun perlukan Ilmu. Nak bisnes opkos la kena ada ilmu. Tambah pulak  yang buat bisnes Shaklee macam saya. Selain daripada ilmu tentang produk dan nutrisi, wajib belajar cara buat bisnes online dan offline tau 😉

Cara Belajar Buat Bisnes Online Shaklee Daripada Mentor Bisnes Shaklee Saya

Cara Saya Belajar Buat Bisnes Online

Kalau takde ilmu, habis la terhantuk kat diniding, tergolek-golek sebab ibarat meraba dalam gelap kan? So, kalau nak buat bisnes kena la belajar cara buat bisnes. Macam kami buat bisnes online, so kena la belajar daripada mentor yang dah terbukti Berjaya buat bisnes Shaklee online  ?

Dalam Group SuperStarShaklee kitorang memang selalu ada kelas. Ada kelas bisnes online dan ada kelas bisnes yang offline. So, kalau yang suka pergi kelas dan belajar face to face pun boleh je. Kalau yang tak suka keluar-keluar dan nak attend kelas dari rumah pun boleh je.

Dalam banyak-banyak kelas anjuran Mentor Bisnes Shaklee saya. So far saya paling suka yang 5 Kelas Cara Buat Bisnes Online ni:

1.Kelas Rahsia Ajaib Jutawan Shaklee

Kelas ni memang best sebab diorang share macam mana surirumah dan yang seangkatan dengannya jadi jutawan melalui Bisnes Shaklee dengan hanya sharing tentang kebaikan dan manfaat Produk Shaklee secara online je.

Maksudnya diorang boleh buat bisnes online sambil-sambil jaga anak dan keluarga pun bisnes Shaklee tetap jalan ?

2. Kelas Strategi Blog 7 Angka

Haa, yang ni antara yang saya paling suka J. Dalam kelas ni kitorang diajar daripada asas bina blog untuk jadi kedai Shaklee online kitorang. Ni la rahsia bisnes Shaklee saya dok menderu-deru dapat sales setiap hari. Siap ‘anak-anak shaklee’ di bawah empayar saya pun dapat tempiasnya sekali tau. Hehe

Kelas ni mentor bisnes Shaklee saya buat offline dan online jugak. Senangkan sebab boleh pilih ikut keselesaan masing-masing. Macam saya suka offline coz boleh hands-on terus. Tapi kalau busy tu join online pun best jugak. Hee~

3.Kelas Teknik Close Sales Power

Kelas cara buat bisnes ni pun best jugak. Rugi tau kalau tak tau ilmu bisnes ni sebab kalau tak pandai close deal, takde sales la makna nya kan? Objektif kita buat bisne kan untuk dapat sales?

Dalam kelas ni mentor bisnes kitorang ajar cara close sales berkesan guna panggilan ajaib + elemen lampu ajaib. Ala-ala lampu ajaib Aladdin tu tapi lain sket la, hehe

4. Kelas Teknik FB 6 Angka

Kelas ni memang favourite downline Shaklee saya. Sebab kebanyakan orangkan suka ber FB. J

Dalam kelas ni korang akan diajar macam mana nak bina kredibiliti dan positionkan diri korang sebaga peniaga online. Ilmu ni sangat penting untuk korang yang nak buat bisnes online yang berkesan tanpa modal atau zero cost marketing tau J

5. Kelas Marketing Dari Pakar IM(Internet Marketing) yang Mentor Bisnes saya jemput untuk team SuperStarShaklee

Kelas ni pun awesome sangat-sangat. Selalu asyik belajar tentang bisnes Shaklee je, So, dalam kelas ni korang akan diajar cara buat bisnes online daripada perspektif lain.

So far, banyak dah kelas yang saya join. Antaranya, Kelas Sifu Tuan Faisal Abdullah, Tuan Habul Aqil & Hasbul Ariff, Kelas Dr Azizan Osman, Kelas Tuan Amirul Faisyal etc.

Bestkan group Bisnes Shaklee kitorang ni?

Macam-macam kelas ada disediakan. Tinggal sediakan diri untuk belajar je  ?

Nak ke nak?

Saya dulu memang zero la tentang Bisnes Online ni. Alhamdulillah sekarang dah boleh guide leader dan downline dalam empayar Shaklee saya pulak  ?

Nak join Daftar Ahli Shaklee dengan kitorang?

Saya tunggu kat sebelah ye. Roger je nombor hotline ni:

012-346 1698

012-346 1698

012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply