3 Tips Kelancaran Dan Murah Rezeki

Semua orang nak murah rezeki kan? Tapi ramai yang ada masalah rezeki susah nak masuk. Ibarat dah masuk kat mulut tapi keluar balik.

 

 

Tips Kelancaran Dan Murah Rezeki

3 Tips Kelancaran Dan Murah Rezeki

 

Orang selalu kata “dah tertulis bukan rezeki aku”.

 
Tapi sebenarnya tu adalah petanda rezeki tersangkut atau tak lancar. Maksudnya ada penghalang untuk rezeki tu sampai kat kita.

 
Boleh baca tentang tips murah rezeki di http://vitaminibu.com/6-amalan-menjemput-rezeki-untuk-peniaga-bisnes-online/

 
Kali ni saya nak sharekan cara untuk hindarkan penghalang-penghalang tu semua dan cara nak bagi kelancaran rezeki

 
3 Tips Kelancaran Dan Murah Rezeki

1. Redho Suami & Ibubapa. Bagi yang belum berkahwin, redho ibubapa yang paling penting.

 

Untuk yang dah kahwin pulak pastikan suami redho. Especially yang buat bisnes shaklee ataupun bisnes online macam saya ?

 

Pengalaman saya sendiri, kalau suami tak redho memang ‘liat’ betul rezeki nak masuk ?

 

 
2. Redho anak-anak. Ni 1 lagi yang ramai terlepas pandang. Termasuklah saya ?
Dulu memang tak tau. Sekarang dah tau saya memang usaha untuk anak-anak redho mummy diorang ni buat bisnes shaklee.
Nak dapat redho anak-anak senang je sebenarnya. Dahulukan keperluan diorang dan bagi perhatian bila diorang perlukan ?

 
3. Doa suami, anak-anak dan ibubapa. Selain daripada redho, doa diorang ni semua la yang paling mustajab.
So, mintak diorang doakan untuk kelancaran dan murah rezeki. Nak lagi bagus, share target bisnes korang dan suruh diorang doakan sekali.
Saya dah buat semua tips ni dan memang nampak hasilnya.

 
Korang try la buat k ?
Kalau perlukan produk shaklee atau nak Jadi Ahli Shaklee meh roger ye ?

 
Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply