3 Sebab Kenapa Kena Start Buat Bisnes Shaklee Untuk Jana Income Tambahan Hari Ni Jugak

Nak buat bisnes shaklee sebab nak cari income tambahan? Tahniah! Korang memang bijak sebab pilih bisnes shaklee untuk tambah pendapatan ?

 

3 Sebab Kenapa Kena Start Buat Bisnes Shaklee Untuk Jana Incom Tambahan Hari Ni Jugak

 

Bisnes Shaklee la pilihan paling tepat untuk yang nak jana income tambahan setiap bulan. Infact dah ramai yang jadikan bisnes shaklee sebagai pendapatan utama diorang.

Selain daripada boleh jana income tambahan, bisnes shaklee sangat sesuai untuk yang baru nak mula berbisnes sebab modalnya kecik je. Tak sampai RM100 pun.

Walaupun modal kecik tapi boleh jana income berganda-ganda tau ?

Meh saya share 3 sebab kenapa kena start bisnes shaklee untuk jana income tambahan hari ni jugak!

 

3 Sebab Wajib Start Bisnes Shaklee

 

1. Taraf hidup makin meningkat. Kalau nak harap gaji yang ada sekarang ni memang semputttt la ?

Memang ada yang cakap “cukup makan pakai dah ler”

A’ah, sekarang memang cukup. Tapi korang rasa bape lama boleh survive dengan income macam sekarang ni?

2. Nilai duit makin mengecil. RM50 dulu dengan RM50 sekarang nampak je macam sama. Dulu zaman kita kecik-kecik bawak RM50 boleh dapag barang penuh troli.

Sekarang kalau bawak jumpah yang sama boleh dikira dengan  jari kaki ayam kot.hehe

3. Tanggungan makin bertambah. Sekarang korang mungkin bujang. So tak rasa beban sangat. Akan datang mesti korang akan kawin dan beranak pinak kan? ?

Yang dah berkeluarga pulak kena bersedia untuk tambah bilangan anak. Kalau dah cukup kuota pun, perbelanjaan mesti akan bertambah.

Sebab makin besar anak, makin besar jugak la perbelanjaan yang diorang perlukan. Bab duit poket pun dah beza sesangat. Budak tadika cukup la RM1. Budak IPT mana cukup kan??

 

3 sebab ni pun dah kuat sangat-sangat untuk korang start bisnes shaklee hari ni jugak kan?

 

Nak Daftar Ahli Shaklee dan buat bisnes shaklee hari ni jugak?

 

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply