Produk Shaklee Terbaik Botol Kosong Pun Sangat Berguna

Produk Shaklee Terbaik Botol Kosong Pun Sangat Berguna..Betul..tong kosong Produk Shaklee ni lagi mahal dan bernilai dari yang masa dia berisi dolu2..πŸ˜‰
Produk Shaklee Terbaik

Produk Shaklee Terbaik


Ye la..dulu masa beli harganya RM159..tapi bila isi dah habis ku telan nilai jadi berganda-ganda tau..😍
HeheActually ni baru sebahagian je daripada tong-tong ESP saya..ada lagi yang kat stor..dan ada jugak yang terpaksa dibuang sebab en suami dah bising coz banyak sangat..hahaha

Sebenarnya ada banyak lagi projek yang kitorang plan dengan tong-tong kosong produkΒ shaklee ni..

Kononnya nak isi bahan masakan la, nak buat bekas aksesori anak la..nak isi susu anak la dan yang terbaru nak buat pasu bunga..tapi tah bila nak start pun tak tau..hehe

Eh, yang nak isi susu anak tu dah start la..lupa pulakπŸ˜…

Korang pulak macam mana ye? Korang simpan ke korang buang je tong-tong kosong produk shaklee korang tu?πŸ˜„

β€” at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Daftar Ahli Shaklee Online Percuma





___________________________

Tips Urus Bisnes Shaklee Untuk Wanita Bekerjaya

Kerja tapi buat bisnes Shaklee? Boleh ke?
Tips Urus Bisnes Shaklee

Tips Urus Bisnes Shaklee

Ramai sebenarnya yang tanya saya soalan ni..


Ye la..keje kan memang confirm-confirm dah penat..πŸ˜…

Macam mana saya boleh buat bisnes Shaklee lagi?

Bila pulak masa nak uruskan bisnes?

Sebab balik rumah busy uruskan keluarga pulak kan?

Hihi

Sebenarnya saya pegang ayat-ayat ni:

‘Dimana ada kemahuan, disitu pasti ada jalannya’

Dan..

‘ Nak seribu daya, tak nak seribu dalih’


So, since saya dah decide nak bisnes( sebab nak besarkan income keluarga)..saya kena la usaha 😊

3 Tips Bisnes Shaklee yang korang mesti buat kalau betul-betul nak berbisnes


1. Korbankan masa rehat untuk bisnes

Kalau selalu tido 8 jam..korang kurangkan la jadi 6 jam..ala tolak 2 jam je pun πŸ˜‰


2. Fokus & buat To-Do-List

Bab ni memang penting sesangat. Kalau dah set masa untuk buat keje-keje bisnes, jangan la bukak/scroll fb pulak..confirm ke laut la keje korang tu nanti..

Pastu check balik To-Do-List yang korang dah prepare the day before..settlekan 1 by 1..


3. Multitasking

Haa..yang ni memang kelebihan orang perempuan..


Sambil layan anak, boleh consult customer..

Sambil lipat kain, boleh berwebinar @ study pasal produk dalam group..

Sambil bf anak, sambil schedule auto-post untuk esok onwards..

Macam-macam lagi la yang boleh disambil-sambalkan..hehe

Janji nak buat je..😊

Standard la kalau ada lari sana-sini sket tu..

Pandai-pandai la adjust balik apa yang patut..πŸ˜‰


Nak join kami jana income 4,5,6 angka sebulan?

Meh PM k 😘

β€” at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Daftar Ahli Shaklee Online Percuma





___________________________

Produk Shaklee First Aid Wajib Di Rumah Saya

Produk Shaklee First Aid Wajib Di Rumah. Wajib ado! ko hado?

Produk Shaklee First Aid

Produk Shaklee First Aid

Apo korang takdo ko?

Uish..uish..uish..rugi..rugi..bahayo..bahayo..

Apo kobondo eh ni erni?

Haa..ni namo eh 1st Aid Kit semulojadi..memang komfom la selamat..tak payah nak risau-risau yo…saintis shaklee dah buat formula baeekkk punyo..πŸ˜„

Korang tinggal guno jo tanpo was-was..hehe

Meh den koba sket tontang 3 produk wajib yang kono ado kek setiap rumah especially musim-musim Virus Zika, Difteria dan macam -macam lagi penyakit yang tongah hangat maso ni kini 😊

Yang dalam tiub tu namo eh Herbal Blend. Nama manjo diberi krim ajaib a.k.a krim serbaguna. Kalau tongah2 masak pastu kono minyak paneh, copek-copek la sapu krim ni..Insyaa Allah tak menggelembong dan tak sakit..😊

Pastu kalau anak-anak korang naik ruam ko.. pun bulih gak sapu krim ni..yang nak lombabkan kulit siku ko tumit ko pun bulih gak guna ni..macam-macam lagi la kegunaan dio nih..so, rugi kalau korang tak standby 1 kat rumah tau πŸ˜‰

Yang botol tu pulak namo eh Chewable Vita C..yang ni bukan untuk budak-budak jo yo..yang dewasa pun bulih makan..vitamin ni elok sangat amik kalau korang/anak-anak batuk dan selsema…kan cuaco tak monontu skarang ni..sobab tu laΒ ramai orang batuk dan selsema πŸ˜…

Yang sachet tu pulak Nutriferon..ni lagi la wajib ado..nutriferon ni kira alternatif kepada panadol la..kalau korang or anak domam bagi je nutriferon ni..Insyaa Allah copek jo kobah domam tu..tak cayo?co cubo..hehe

‘Switch!’

Fuh..lega..cakap cam biasa balik la ye..berbelit lidah ai dibuatnya😁

So..kesimpulannya..sila la pastikan rumah korang ada 3 produk ni dalam 1st aid kit korang ye 😊

Kalau berminat nak produk ni,meh roger-rogerΒ 012-346 1698 k..

 

My Nogori friend sila jangan gelak ye..hehe

Well..atleast I torai kan πŸ˜‰


#Pts4Kebaboom
#TsunamiShaklee
#SuperStarShaklee
#PengedarShakleeCherasDanHuluLangat
#PengedarShakleeAmpang

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Daftar Ahli Shaklee Online Percuma





___________________________

Idola Saya Dalam Menjalankan Bisnes Shaklee

Idola oh idola 😍 Kali ni saya nak stori-mori tentang idola dalam bisnes shaklee..

Buat masa ni diorang bertiga ni la idola saya dalam bisnes..😊

Bisnes Shaklee

Yang 1st opkos la Dr Azizan Osman..rasanya ramai kot yang berkongsi idola dengan saya kan..hehe

Saya suka DAO sebab dia dia sangat suka menambah nilai kepada orang lain..sebab ‘orang kaya’ memang ramai.. tapi ‘orang kaya’ yang suka tolong orang lain untuk berjaya tak ramai 😊

Lagi 1 DAO bukan sekadar hebat kumpul harta dunia je tau..tapi sangat superb bab kumpul harta akhirat..kalau korang nak tau korang boleh google je kot..hihi

Dalam banyak2 pasal DAO paling saya suka ialah dia ni anak yang sangat baik pada ibubapa..siap dia offer mak dia untuk buat umrah tiap tahun dan boleh bawak siapa je yang mak dia nak..best kan jadi mak dia? Saya pun teringin nak buat cam tu jugak..korang tolong doakan saya berjaya macam DAO jugak ye πŸ˜„

2nd idola saya ialah mentor saya dalam bisnes shaklee a.k.a Lyna Noh..orangnya kecik comel je..tapi dia punya aura..Masyaa Allah sangat hebat..

Btw, ni la mentor yang bukak minda saya bahawa bisnes bukan hanya bermatlamatkan duit semata-mata. Dia selalu tekankan nak berjaya kena jaga hubungan dengan Yang Maha Pencipta..so since join shaklee sikit-sikit saya perbaiki diri dan hubungan dengan Allah..Alhamdulillah rasa makin tenang dan dekat denganNya sekarang ni 😊

Idola saya yang ke-3 juga merupakan mentor saya dalam shaklee jugak a.k.a my mami Salwa.

Dia ni kalau orang tak kenal memang tak sangka dia Master Coordinator Shaklee coz orangnya memang zuhud je 😊

Nampak macam lembut je..tapi sebenarnya sangat tegas tau orangnya..lembut diluar tapi keras didalam..πŸ™ˆπŸ™ŠπŸ™ˆ

Orangnya memang sangat determined dan berjiwa kental..kalau dia nak buat sesuatu tu, dia akan pastikan dia dapat jugak..πŸ˜‰

Lagi 1 yang bestnye pasal mami saya ni ialah dia sangat knowledgeable tau..korang boleh tanya je kat dia pasal macam2 perkara..Insyaa Allah dia boleh jawab..tapi kalau korang tanya pasal natural vitamin lagi berjela la dia explain..daripada korang zero terus hero tau..hehe

Korang..korang tolong la doakan saya berjaya macam idola-idola saya ni gak ye 😊

Saya pun doakan korang-korang yang baca post saya ni akan kaya dan berjaya jugak..amiin 😊

#pts4kebaboom
#SuperStarShaklee
#TsunamiShaklee
#PengedarShakleeCherasDanHuluLangat
#PengedarShakleeAmpang

β€” at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Daftar Ahli Shaklee Online Percuma





___________________________

Kenapa Saya Yakin Produk Shaklee Selamat Untuk Keluarga Saya?

“Selamat ke makan vitamin shaklee ni? Tak bebankan buah pinggang ke?”
“Betul ke Produk Shaklee ni selamat dan tak bertoksin?”

Haa..kepada korang-korang yang dok tertanya-tanya soalan-soalan kat atas tu meh sini cheq nak stori-mori sket..πŸ˜„

Shaklee ni sangat mementingkan quality produk dia tau..setiap produk akan melalui beribu-ribu ujian klinikal sebelum dipasarkan ye..

Korang jangan ingat saya saja-saja cakap sebab saya jual shaklee je tau..ini betul-betul..bukan COBAAN 😁

Ok..kita sambung balik ye..kalau korang nak tau..punya la seriusnya shaklee ni tentang kualiti produk sampai diorang sanggup invest USD300 juta setahun hanya untuk R&D je tau..banyak kan? korang hado ko..hahaha

Btw, maybe ramai yang tak tau lagi…multivitamin Shaklee a.k.a VITALEA yang fofular sangat tu(sampai Tun M & Oprah pun amalkan ye) dah berusia 101 tahun tau πŸ˜‰

So,kalau tak selamat agak-agak dah berapa yang …(sila isi sendiri..hehe)

Tapi kan..ada 1 faktor lagi yang lagi buat saya kondifen sangat-sangat dengan produk shaklee ni..

Sebabnya gynae a.k.a pakar sakit puan saya pun suruh continue je vitamin shaklee ni(since masa check up mengandung anak ke-2 lagi tau πŸ˜‰)..

Yang lagi best dia tau nama vitamin2 dalam Set Mengandung shaklee..siap dia bagitau fungsi-fungsi vitamin tu lagi..hehe

So..pakar pun recognize kan? Takkan tak percaya gak lagi..πŸ˜…

Kalau nak lagi best moh le ke kilang Shaklee kat US tu..πŸ˜„

Psst..ni la salah 1 produk yang saya suka sangat tu..kali ni saya amik ESP+Freshmilk+Chia seed..sedap baq hang πŸ˜‹

β€” at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Daftar Ahli Shaklee Online Percuma





___________________________

1 2 3 18