Tips Pilih Vitamin Semulajadi, Selamat Dan Berkesan

Macam mana nak pilih vitamin? Macam mana nak tau vitamin tu bagus ke tak? Selamat ke tak?

 

Tips Penting Pilih Vitamin Semulajadi, Selamat Dan Berkesan

Tips Penting Pilih Vitamin Semulajadi, Selamat Dan Berkesan

 
Senang je, korang tengok je checklist ni. Kalau semua ni ada confirm selamat dan berkesan.

 
Korang dah tak payah fikir side effect dan kesan jangka panjang dah.

 
Baca je Bismillah, Selawat dan telan.hehe

 

Landmark Study Shaklee Bukti Produk Shaklee Berkesan dan Selamat

 
Promo Vivix masih on ye tapi sampai hujung bulan ni je tau πŸ˜‰

 
Kalau nak Vivix or produk shaklee yang lain meh roger k 😘
Whatsapp 012-3461698
Whatsapp 012-3461698
Whatsapp 012-3461698

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Daftar Ahli Shaklee Online Percuma





___________________________

Anakku Penyejuk Mataku – Cara Didik Anak Berdasarkan Al-Quran Dan Sunnah

Lumrah bila jadi ibubapa mesti ada azam nak didik anak-anak untuk jadi yang terbaik. Masalahnya kita tak pasti didikan macam mana yang perlu untuk realisasikan impian kita tu πŸ˜…

 

Anakku Penyejuk Mataku - Cara Didik Anak Berdasarkan Al-Quran Dan Sunnah

Anakku Penyejuk Mataku – Cara Didik Anak Berdasarkan Al-Quran Dan Sunnah

 

So, khas untuk anda yang seangkatan dengan saya, jom sama-sana tambahkan ilmu keibubapaan bagi mendidik anak-anak kita.

 

Ilmu cara mendidik anak boleh dipelajari daripada kelas-kelas parenting ataupun melalui bacaan.

 

Kalau korang suka membaca, saya recommend korang untuk baca buku ni ‘Anakku Penyejuk Mataku’, terbitan Telaga Biru.

 

Buku ni best sebab ia ajar kita cara mendidik anak berdasarkan Al-Quran dan Sunnah.

 

Dalam buku ni juga ada diterangkan tentang:

 

1. Apakah yang patut disampaikan?
2. Apakah pendekatan didikan terbaik?
3. Apakah perkataan pertama yang perlu saya ajar?

 

Selain daripada 3 yang utama tu, buku Anakku Penyejuk Mataku juga best sebab cara penceritaannya menggunakan bahasa yang mudah faham dan tak terlalu ilmiah.

 

Saya ni kalau ilmiah sangat cepat bosan.hehe

 

Lagi best buku tu sebab dia ada buat contoh dialog, tips dan panduan, ayat-ayat yang tak sesuai digunakan dan kisah teladan zaman nabi.

 

Kesimpulannya, buku ni memang buku wajib ada untuk semua ibubapa yang nak didik anak jadi anak soleh-solehah 😊

 

Saya tak jual buku ni tau. Kalau nak kena cari sendiri kat kedai buku atau syarikat Telaga Biru πŸ˜…

 

Tapi kalau nak jadi ahli shaklee atau nak beli produk shaklee boleh roger saya ye πŸ˜‰

 

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Daftar Ahli Shaklee Online Percuma





___________________________

7 Manfaat dan Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

Sedang berkira-kira nak daftar ahli shaklee? Nak tau apa istimewanya jadi ahli shaklee? Jom saya kongsikan manfaat dan kelebihan menjadi ahli shaklee 😊

 

7 Manfaat dan Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

7 Manfaat dan Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

 

7 Manfaat dan Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia

1. Boleh beli produk shaklee pada harga ahli yang dah tentu paling murah.

Korang dah tak payah susah-susah nak survey dan merayu-rayu untuk dapat harga produk shaklee yang lebih murah. Diskaun ahli sebanyak 20% – 33%.

 
2. Dapat point tiap kali buat pembelian produk. Ni yang ramai tak tau. Dah la dapat beli harga paling murah, dapat point pulak tu.

Kalau korang beli dengan pengedar shaklee lain korang cuma dapat harga murah je, tak dapat point pembelian.

 
3. Dapat cash bonus atau bonus tunai. Haa, kan best? Dah la dapat beli harga paling murah.

Dapat point dan shaklee bayar bonus tunai berdasarkan point korang tu tau. Lagi banyak point lagi banyak la bonus tunai korang akan dapat πŸ˜‰

 
4. Keluarga atau kawan boleh beli guna id korang. So, korang yang akan dapat point dan dapat bonus tunai tu 😍

 
5. Direct acces to nutritionist shaklee. Semua ahli shaklee sah berdaftar berpeluang untuk jumpa dan bertanya dengan nutritionist shaklee .

Cuma kena pastikan upline yang korang pilih memang aktif supaya dia sentiasa alert pasal kelas nutrisi anjuran shaklee

 
6. Boleh buat pembelian online dan shaklee uruskan penghantaran.

Korang just klik-klik je kat website shaklee(khas untuk ahli shaklee) dan shaklee akan hantarkan terus sampai depan pintu rumah korang πŸ˜‰

 
7. Dah jadi ahli makan sendiri tapi berminat nak buat bisnes untuk jana extra income?

Jom join team kitorang. Kitorang ada secret group khas untuk yang nak buat bisnes shaklee tau 😘

 
Nak jadi ahli shaklee? Macam mana nak daftar keahlian shaklee?

Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Dengan Group Pengedar Shaklee Terbesar Di Malaysia
Nak jadi ahli shaklee ada 2 cara:

1. Jadi ahli shaklee secara percuma dengan membuat pembelian produk 200uv( bersamaan RM700). Secara automatik anda dah layak dapat semua kelebihan sebagai ahli shaklee πŸ˜‰

 
2. Bayar yuran keahlian shaklee sebanyak RM69 + RM10.60(postage memberkit) dan layak dapat semua manfaat keahlian shaklee yang saya kongsikan kat atas tadi 😊
Jom jadi ahli shaklee!
Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Daftar Ahli Shaklee Online Percuma





___________________________

Sewa Rumah Atau Beli Rumah – Mana Yang Lebih Menguntungkan?

Ada yang tertanya-tanya, mana lagi elok ‘sewa rumah atau beli rumah?’

 

Sewa Rumah Atau Beli Rumah - Mana Yang Lebih Menguntungkan?

Sewa Rumah Atau Beli Rumah – Mana Yang Lebih Menguntungkan?

 

Sesetengah orang berpendapat baik beli rumah daripada sewa sebab kalau beli kita dapat ownership rumah tu. Kalau sewa tuan rumah yang dapat πŸ˜…

 
Sebahagian yang lain pulak rasa lebih baik sewa rumah berbanding beli rumah.

 
Alasan diorang sewa rumah dulu lepas tu baru kumpul duit untuk beli rumah yang lebih selesa.

 
Ada jugak yang tak suka berhutang. So, diorang prefer untuk sewa dulu. Dah cukup duit baru beli rumah secara cash.

 
Hebatkan diorang?

 
Memang hebat. Dengan syarat income kena besar la jugak. Kalau income ciput atau dok harap duit gaji yang cukup-cukup makan memang sampai ke sudah la tak dapat beli rumah πŸ˜…

 
Macam saya, saya prefer untuk beli rumah. Sebab harga rumah makin lama makin mahalkan? Kalau tunggu lagi lama takut lagi susah nak beli.

 
So far, saya memang start beli daripada rumah teres 2 tingkat yang low-cost dulu.

 
Lepas tu lepas beberapa tahun saya jual dan jadikan modal untuk buat rumah.

 
Lepas dah ada modal lain baru saya beli apartment pulak. Insyaa Allah next kondo pulak tengah on the way πŸ˜‰

 

Apapun keputusan korang nak buat, kena la tepuk dada tanya poket masing-masing dan jangan lupa check kelayakan pembiayaan jugak ye. Takut beria-ria nak beli dan siap bayar deposit, tengok-tengok tak layak πŸ˜…

 
Last but not least, jangan la terus nak beli rumah idaman korang sampai terpaksa ikat perut ye. Pelan-pelan kayuh. Nanti dah ada rezeki baru upgrade rumah korang tu πŸ˜‰

 
Kalau rasa perlukan extra income untuk beli rumah, jom saya bantu. Modal RM80 je seumur hidup tau 😘

 
Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Daftar Ahli Shaklee Online Percuma





___________________________

Pengedar Shaklee Bandar Tun Hussein Onn, Alam Damai Dan Cheras

Perhatian untuk warga Bandar Tun Hussein Onn, Alam Damai dan seluruh Cheras. Sekarang korang dah tak perlu susah-susah dan tercari-cari agen shaklee – Stokis Shaklee Bandar Tun Hussein Onn untuk COD Produk Shaklee di area rumah / Ofis korang dah.

Pengedar Shaklee Bandar Tun Hussein Onn Cheras Alam Damai

Pengedar Shaklee Bandar Tun Hussein Onn, Alam Damai & Cheras

Korang dah boleh contact leader shakleeStokis Shaklee Cheras untuk area bandar tun hussein onn Pn Nisa 012-555 5378. Insyaa Allah Pn Nisa akan uruskan COD Shaklee hingga ke depan pintu rumah korang.

Kalau nak self collect produk shaklee pun boleh. Contact je puan Nisa – Pengedar Shaklee Bandar Tun Hussein Onn, nanti korang boleh bagitau nak jumpa di mana.

Istimewanya untuk korang yang beli produk shaklee dengan Pengedar Shaklee Bandar Tun Hussein Onn ialah korang akan dibimbing tentang cara pengambilan produk shaklee yang betul.

So, korang tak perlu risau pasal silap cara makan atau produk tak sesuai. Sebab Pn Nisa ni ialah Agen Shaklee yang sah berdaftar dengan Shaklee dan telah dilatih dengan ilmu tentang produk shaklee

Senarai Pengedar Shaklee Bandar Tun Hussein Onn, Alam Damai dan Seluruh Cheras

  1. Pn Nisa –Β 012-555 5378
  2. Pn Syida – 014-222 2421
  3. Pn ErniΒ – 012-346 1698
  4. En SyahΒ – 012-302 3156

UntukΒ korang berada di luar kawasan yang saya nyatakan di atas, jangan risau sebab kami boleh uruskan penghantaran terus ke rumah korang jugak.

 

Hubungi hotline kami 012-346 1698 untuk bantuan

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Daftar Ahli Shaklee Online Percuma





___________________________

1 2 3 35